• Tävla med din bästa

  naturupplevelse i Natural Reality


  Förstapriset är två platser plus utrustning för en Houdini Hangout.

  Välj mellan tre unika äventyr (värde ca 30 000 kr).

   

  Allt du behöver göra är att dela med dig av din bästa naturupplevelse genom att ladda upp din bild i tävlingsformuläret nedan. Vi utser dessutom löpande under sommaren sex stycken vinnare av våra Natural Reality-paket som innehåller tur- och returbiljetter för två personer med Bra Miljöval-märkta resor inom Sverige med SJ och en värdecheck med hållbar klädeshyra från Houdini. Tävlingen pågår till och med den 23 augusti 2017.

 • Fyll i tävlingsformuläret

 • Mer om priset


  Som första pris får du tillsammans med en vän hänga med på en Houdini Hangout - en Natural Reality upplevelse utöver det vanliga. Houdini fixar utrustning så att ni är redo för äventyret!

   

  Välj mellan ett av följande Houdini Hangouts:

   

  Houdini Hangout Havskayak

  Under en sensommarhelg 2017 får du och en vän hänga med på en kajaktur tillsammans med Houdini och Pelle Stafshede från MelkerKayaks. Det blir paddling bland kobbar och skär där vi når grunda vatten och orörd natur. Det blir övernattning i tält, havsbad och matlagning vid lägerelden. Utrustningen inkluderar snabbtorkande lättviktsplagg, underställ och förstärkningsplagg för en sen kväll vid lägerelden och efter morgondopp i gryningen och inte minst skalplagg för att ha kul oavsett väder.  

   

  Houdini Hangout Topptur

  Under en vårvinterhelg 2018 får du och en vän hänga med på topptursskidåkning i fantastiska Jämtlandsfjällen tillsammans med Houdinis Carl Lundberg, UIAGM-certifierad bergsguide från Skitouring Scandinavia. Räkna med vackra turer där vi når toppar och får några härliga orörda åk - allt på naturens villkor. Det blir övernattning, bastu och häng i fjällstuga. Utrustningen inkluderar ett komplett och perfekt toppturskit - från underkläder till skalplagg. 

   

  Houdini Hangout NatureQuest 

  Under en hösthelg 2017 får du och en vän hänga med på en NatureQuest i utkanten av Stockholms skärgård tillsammans med Göran Gennvi från Naturakademien Learning Lab. Under en NatureQuest får du möjlighet att spendera tid med den viktigaste personen i ditt liv, dig själv, som Göran brukar säga. Med professionell vägledning spenderar du ett dygn ensam ute i orörd natur där du övernattar i tarp eller tält. Utrustningen inkluderar en komplett och för ändamålet perfekt uppsättning plagg - sköna, tysta och smidiga plagg som inte kräver din uppmärksamhet utan låter dig njuta av stunden.

   

  I samtliga Hangouts ingår resa till aktiviteten, all den utrustning du behöver för aktiviteten i fråga samt en övernattning. Som vinnare får du givetvis ta med dig en vän.

   

  Om Houdinis Hangouts

  Houdini anordnar olika typer av Hangouts året runt med syfte att få fler människor att komma ut i naturen och upptäcka allt som finns att uppleva där. Det är också en chans att träffa likasinnade och lära sig nya saker. Houdini anordnar bland annat löpturer, föreläsningar, klätterdagar och skidturer. Målsättningen är att det ska vara en enkel möjlighet att våga prova något nytt, oavsett tidigare förkunskaper.