• MAAK KANS OP EEN BOSS BOX-40 SET MET PH-1 PHASER, OD-1 OVERDRIVE & SP-1 SPECTRUM


  OF


  KATANA-MINI Gitaarversterker


  OF


  GT-1(B) Effects Processor
  We kunnen het haast zelf niet geloven, maar dit jaar bestaat BOSS exact 40 jaar. Als je een gitarist bent, is de kans groot dat onze effecten ooit een rol hebben gespeeld in jouw pedalboard of sound.


  Onze pedals zetten we recent in de bloemetjes op het BOSS Cause & Effects event, een 10-daagse viering in The House of Vans (Londen) waar we talloze expo's, workshops en shows gaven over het 40-jarig bestaan. O.a. This Will Destroy You, Tera Melos, Tony Visconti (David Bowie) en élke BOSS-pedal uit de geschiedenis waren erbij om er een onvergetelijke week van te maken!


 • Om het feestje door te zetten, geven we 1x unieke Compact Pedal 40th Anniversary Box Set weg.


  Dit unieke limited edition herdenkingspakket bestaat uit een eenmalige heruitgave van de OD-1 Overdrive, PH-1 Phaser en SP-1 Spectrum: de originele drie BOSS compact pedal-modellen.


  Er worden slechts 1500 box-sets geproduceerd. En elk exemplaar komt in een luxueuze presentatiebox, met het BOSS 40th Anniversary-logo en een genummerde kaart met een boodschap.


  De 2de en 3de plaatsen worden beloond met een BOSS KATANA-MINI Gitaarversterker of GT-1(B) Effects Processor.  Beantwoord de onderstaande vragen, vul het formulier in en maak kans op een unieke BOSS BOX-40 SET.

  SUCCES! • {{#each quiz_questions as |question questionIndex|}}
  {{#if_eq question.type "html"}}

  {{{question.html}}}

  {{/if_eq}} {{#if_eq question.type "text"}}
  {{question.text}}
  {{/if_eq}} {{#if_eq question.type "image"}}
  {{img question.image "quiz-image"}}
  {{/if_eq}}
  {{/each}}
 • {{img business.picture 'page-thumb'}} {{business.name}} optional