Pravila o učešću i UVOD

Postani Cyber-detektiv i otkrij opasnosti koje se kriju na internetu, ali i u svakodnevnom životu. Saznaj kako zaštititi sebe i druge od različitih vrsta nasilja, a uz to osvoji Cyber-detektiv nagrade koje smo kreirali samo za naše pametne i domišljate učesnike.

Napomena! Sugerišemo zadržavanje NICK NAME-a, koji Vam omogućava da u periodu trajanja kviza poboljšavate svoje rezultate i dobijete titulu Super Cyber-detektiva i osvojite vrijedne nagrade!

Pratite stranicu „Sigurno dijete“ i svake sedmice ćete moći osvojiti super nagrade. Cyber-detektiv takmičenje će trajati 6 sedmica sa početkom 04.12.2017. godine. Svake sedmice ćete imati priliku da osvojite neku od vrijednih nagrada. Svaki ciklus takmičenja će se završavati u petak u 16:00 sati, a imena sretnih dobitnika će se izvlačiti metodom slučajnog izbora između učesnika koji su imali najveći broj bodova i postigli titulu Super Cyber-detektiva. Proglašenje dobitnika će biti na našoj Facebook i web stranici www.sigurnodijete.ba svakog ponedjeljka u 15:00h.

 

Pravila takmičenja:

Postani fan stranice „ Sigurno dijete“! 

Na FB stranici klikni na „Postani Cyber-detektiv“, pročitaj pravila o učešću i učestvuj u našem takmičenju.


Takmičenje je ograničeno na područje Bosne i Hercegovine, i u takmičenju mogu učestvovati i osvojiti nagradu samo djeca državljani Bosne i Hercegovine.

Izazov ovog takmičenja je da učesnici riješe detektivski zadatak. Učesnici mogu unijeti svoje odgovore na pitanja samo jednom u toku jedne sedmice kviza.


Učesnike, koji osvoje titulu Super Cyber-detektiva, će sistem nasumično izabrati i rangirati po broju osvojenih bodova na 1., 2. i 3. mjesto. Takmičari koji ne osvoje titulu Super Cyber-detektiva imaju mogućnost ponovnog učešća u kvizu narednih sedmica, te šansu za osvajanje titule i neke od nagrada. 

Napomena! Sugerišemo zadržavanje NICK NAME-a, koji Vam omogućava da u periodu trajanja kviza poboljšavate svoje rezultate i osvojite nagrade!


Nemojte zaboraviti da unesete svoje stvarne godine, jer su od velike važnosti prilikom preuzimanja vaših nagrada. Učesnike sa netačnim podacima ćemo diskvalifikovati, kao i učesnike starosti 18 i više godina.