ARVONNAN SÄÄNNÖT
 
1. Järjestäjä
Arvonnan toteuttaa Suomen Palloliitto Ry (Y-tunnus: 0202244-9, jäljempänä ”Palloliitto”). Osallistumalla tähän arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja arvontaan liittyviä päätöksiä sekä osallistumissivustolla olevia tarkentavia ehtoja.
 
2.Osallistuminen
Arvontaan voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt/perheet osallistumissivustolla ilmoitetulla tavalla ja toimimalla muutoin osallistumisehtojen mukaisesti. Alle 18-vuotiaiden tekemän kuvan tai videon voi ilmoittaa kisaan ainoastaan kuvan- tai videontekijän huoltaja, joka on tällöin virallisesti arvontaan osallistuva henkilö. Arvontaan voi osallistua vain internetissä, osoitteessa palloliitto.fi. Järjestäjällä on oikeus julkaista tai olla julkaisematta lähetettyä materiaalia.
 
3.Osallistumisaika
Osallistumisaika alkaa 13.10.2017 ja päättyy 12.11.2017. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.
 
4. Palkinnot
Osallistujien keskuudesta arvottu kuva tai video ja sen tekijä/tekijätiimi voittaa kahden (2) hengen lippupaketin naisten A-maajoukkueen MM2019-karsintaotteluun Suomi–Israel, joka pelataan Telia 5G -areenalla 26.11.2017. Lisäksi voittajat pääsevät tapaamaan kahta Helmareiden pelaajaa, kun joukkue on koolla Suomi-Israel -ottelun yhteydessä. Tarkempi ajankohta ja paikka sovitaan voittajien kanssa. Kaikki palkinnot toimitetaan postitse tai sähköpostitse ja vain Suomeen. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. Palloliitto pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin sekä ottelupäivän muutokseen.
 
5. Voittaminen ja palkinnoista ilmoittaminen
Voittajat valitaan maanantaina 13.11.2017. Palkinnosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Mikäli palkinnon voittanutta osallistujaa ei tavoiteta 7 päivän kuluessa valinnasta virheellisten yhteystietojen vuoksi, taikka palkinto palautetaan virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, palkinto voidaan luovuttaa toiselle osallistujalle. Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai kampanjan muiden ehtojenvastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen.
 
6. Vastuut
Suomen Palloliitto tekee kaikista maksamistaan palkinnoista ja voitoista vuosi-ilmoituksen, jos palkinnon tai voiton määrä on vähintään 100 euroa kalenterivuodessa. Palkinnon voittajat vastaavat muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kampanjaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista, ml. mahdolliset majoitukset, ruokailut ym. Palkinnon voittaja vapauttaa Palloliiton kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta sekä vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.
 
7.Oikeudet arvontaan liittyvään materiaaliin
Kaikki oikeudet osallistumissivustolle ladattavaan materiaaliin siirtyvät Palloliitolle. Mikäli osallistuja toimittaa materiaalia arvontaan, osallistuja myöntää samalla Palloliitolle oikeuden käyttää toimitettua materiaalia kaikessa toiminnassaan ja eri medioissa ilman erillisiä suostumuksia tai eri korvausta, ja vastaa siitä, että osallistujalla on oikeus luovuttaa edellä tarkoitetut materiaali- ja muut oikeudet. Osallistuja vastaa myös siitä, että toimitettavassa materiaalissa esiintyviltä henkilöiltä on saatu riittävät suostumukset materiaalin käyttöön ja sitoutuu korvaamaan Palloliitolle aiheutuneet kulut ja vahingot osallistujan toimittamaan materiaaliin liittyen.
 
8.Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen
Osallistuja myöntää Palloliitolle oikeuden käyttää osallistujan nimeä, kuvaa tai lausumaa kampanjaan liittyvässä aineistossa eri medioissa ilman erillisiä suostumuksia tai eri korvausta.
 
9.Lisätiedot
Kampanjan sääntöjä, palkintoja tai muita yksityiskohtia koskevissa kysymyksissä ja tulkintatilanteissa osallistuja voi olla yhteydessä Palloliittoon: markkinointi@palloliitto.fi / (09) 742 151.