1. JÄRJESTÄJÄ

Suomen Palloliitto (jäljempänä ”Palloliitto” tai ”Järjestäjä”), y-tunnus 0202244-9

2. OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat 15 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, pois lukien Palloliiton työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

3. ARVONTA-AIKA

Arvonta alkaa LA 20.2. ja päättyy SU 28.2. klo 23.59.

4. OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua kilpailuaikana Woobox-alustan kilpailusivulla täyttämällä lomakkeen ja jättämälllä sähköpostiosoitteensa arvontaan osallistumisen merkiksi.

5. PALKINNON ARVONTA

Palkinto arvotaan MA 29.2.2021.

6. PALKINNOT

Osallistujien kesken arvotaan yksi maajoukkueiden virallinen pelipaita Helmareiden EM-kisajoukkueen nimikirjoituksilla (Arvo 89,90 €).

7. VOITTAJAT JA PALKINNOSTA ILMOITTAMINEN

Kaikki arvontaehdoissa kohdassa 4 mainitut osallistumistavat huomioidaan voittajaa valitessa. Arvonnan suorittaa tuomaristo. Voittajalle ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä sähköpostitse. 

8. PALKINNON LUNASTAMINEN

Voittajan tulee lunastaa palkinto 48h sisällä arvonnasta/voittajan julkistamisesta. Palkinnon voi lunastaa vastaamalla viestiin/olemalla yhteydessä järjestäjään sähköpostitse osoitteessa markkinointi@palloliitto.fi. Tuotepalkinnot toimitetaan postitse.

9. HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Arvontaan osallistuminen edellyttää lomakkeessa kysyttyjen henkilötietojen antamista Suomen Palloliitolle. Henkilötietoja käsitellään myös suoramarkkinointitarkoituksiin, mikäli henkilö liittyy postituslistalle kilpailun yhteydessä. Henkilötietojen käsittelyä koskevat yksityiskohdat ja rekisteröidyn oikeudet on luettavissa tietosuojaselosteesta. Suoramarkkinointilupa on milloin tahansa peruutettavissa.

10. JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Palloliitto vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Arvontaan osallistuvat vapauttavat Palloliiton sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa. Palloliitto ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

11. MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Palloliiton niiden nojalla tekemiä päätöksiä sekä sitoutuu vapauttamaan Palloliiton ja muut arvontaan liittyvät kolmannet osapuolet vahingosta yllä selostetun mukaisesti.

Arvontaan osallistuessaan osallistuja luovuttaa Palloliitolle oikeuden käyttää ja julkaista kilpailuun liittyvää kuva- ja videomateriaaliaan kilpailun yhteydessä, sekä Palloliiton viestinnässä ja markkinoinnissa yleisesti.

Osallistuja antaa Palloliitolle oikeuden käyttää ja julkaista osallistujan omien arvontajulkaisuiden tekstiä, kuvia ja videoita kilpailun yhteydessä, sekä jatkossa Palloliiton viestinnässä ja markkinoinnissa yleisesti.

Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Palloliitosta riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Instagramin ja Twitterin käyttöehtoja ja sääntöjä.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Palloliitolla on oikeus hylätä osallistuminen ja/tai evätä osallistujan oikeus osallistua arvontaan.

Palloliitto pidättää oikeuden tehdä muutoksia arvontaan ja sen sääntöihin.

Arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai Twitterin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity näihin tai muihin yhteisöpalveluihin. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin, Instagramin ja Twitterin kaikista arvontaan koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista