Regulamentul

de participare la concursul Miss Optica 2018″

1. Conditii generale

“Miss Optica 2018” este un concurs organizat de Felicia Optic Center, denumit în continuare "organizator”. Felicia Optic Center este cel mai mare salon din Moldova de ochelari, lentile și accesorii, precum și lentile de contact și mijloace de îngrijire. Echipa Felicia Optic Center își propune să premieze cele mai frumoase doamne și domnișoare în ochelari.

Termenii și condițiile prezentului Regulament, așa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toate participantele la concursul “Miss Optica 2018”.

2. Locul și perioada concursului

Concursul se desfășoară pe pagina Facebook a Felicia Optic Center, în perioada 19 aprilie – 7 mai. Condițiile concursului sunt plasate, în secțiunea Notes de pe facebook și în subsolul aplicației pentru concurs “Rules”.

3. Mecanismul concursului și participanții

3.1. La concurs se pot înscrie doamne și domnișoare – vârsta minimă de 16 ani, rezidente a Republicii Moldova, care au cont personal de www.facebook.com și au pus anterior „like” paginii – Felicia Optic Center.

3.2. Înscrierea în concurs se poate face în perioada 15 mai – 7 mai.

3.3. Pentru înscriere la concurs, participantele vor încărca o poză sau un video personal în ochelari de vedere sau de soare;

3.4. Condiții față de fotografii/video:

3.4.1. Participantele vor prezenta fotografii portret;

3.4.2. Nu se admit pozele/video-urile colective sau cele cu caracter indecent;

3.5. Organizatorul își rezervă dreptul de a modera fotografiile/video-urile care nu corespund concursului.

3.6. Înscrierea în competiție are loc exclusiv prin aplicația specială de pe pagina de Facebook – Felicia Optic Center.

4. Dreptul de participare

4.1. Nu pot participa la concurs angajații societății organizatoare, soțul/soția sau rudele de gradul I ale acestora (părinți, copii).

4.2. Nu pot participa la campanie și nu vor putea primi premii: persoanele juridice, indiferent de natura acestora sau persoanele fizice autorizate (PFA), precum și persoanele fizice cu vârsta sub 16 ani, dacă nu au primit acordul unui părinte/tutore.

4.3. Participanții sunt singurii responsabili de veridicitatea datelor furnizate pe platformele Facebook, iar câștigătorul va pierde orice drept asupra premiului în cazul furnizării unor informații personale false sau în cazul furnizării unor informații personale incomplete la finalul concursului.

4.4. 20 de finaliste ale concursului vor fi selectate de către public în baza voturilor, împreună cu alte 5 selectate de către juriu.

4.5. Miss Optica și cistigatoarele nominațiilor( vezi punctul 7), vor fi selectate de către juriu din rândul celor mai populare poze sau /video-uri.

4.6. Participarea la acest concurs nu obligă utilizatorii la achiziționarea vreunui produs/serviciu.

4.7. Participanții nu au dreptul de a întreprinde metode de trișare (conturi false pe Facebook, etc.) pentru acumularea voturi. Atentie: Cei care se dezabonează ulterior sunt automat scosi din concurs!

4.8. Persoane care in ultimele 3 luni au fost premiate la cel putin unul dintre concursurile organizate de Felicia Optic Center sau pe platformele adiacente acesteia: Salonul Mamei și al Copilului și Farmacia Felicia, pot participa la concurs, dar nu pot intra in lista castigatorilor sau listele de extragere.

5. Desemnarea cîștigătoarelor

5.1. Numele câștigătorilor se va anunța pe Facebook, pe peretele Facebook Felicia Optic Center. Câștigătorii vor fi informați printr-un mesaj de către Organizator și va trebui să-i furnizeze acestuia, la sfârșitul concursului, următoarele informații: numele și prenumele din cartea de identitate, nr. telefon, CNP și adresa de e-mail.

5.2. Premiul se va revendica personal de către câștigător, în baza buletinului de identitate, în termenul stabilit de către organizator, sau de către tutore/părinte în caz că participantul nu are 18 ani. În cazul în care câștigătorul nu se prezintă în acest termen cu un document de identitate la locul, ziua și data menționate de Organizator va pierde orice drept asupra premiului.

5.3. Prin acceptarea premiului oferit de către Organizator câștigătorul este de acord că numele, datele sale de identificare sau fotografia sa să poată fi făcute publice și folosite în scopuri publicitare de către beneficiarul concursului în materiale publicate, fără ca acesta (câștigătorul) să emită pretenții financiare împotriva organizatorului pentru realizarea acestor operațiuni.

5.4 Câștigătorul nu poate cere schimbarea valorii premiului în bani sau în alte bunuri.

6. Componența juriului

Lucia Berdos – Felicia Optic Center, Spa by Berd’s

Rodica Ciorănică – redactor-șef revista “VIP Magazin”

Elena Ganciucova – director Director www.fashionguide.md

Natalia Munteanu Director Teamwork.md

Vadim Panfili – departamentul de marketing Niagara Fitness Club

Natalia Mitereva –  fotograf proiect

Yliana Danko –  stilist proiect

7. Premiile Campaniei

Miss Optica: Certificat valoric de 4000 lei. Sesiune foto în revista “VIP Magazin”. Abonament lunar Niagara Fitness Club. Interviu pentru portalul www.fashionguides.md

Best Eyeglasses photo: Certificat valoric de 3000 lei

Best Sunglasses photo: Certificat valoric de 3000 lei

Simpatia Publicului: Certificat valoric de 3000 lei ( poza cu cele mai multe voturi)

Certificatele valorice pot fi folosite exclusiv în Felicia Optic Center.

Cîștigătoarele vor fi anunțate pe  pagina de facebook  –  Felicia Optic Center  până la data de 14 iunie.

8. Conditii de votare

În cadrul jurizării se vor lua în calcul doar voturile persoanelor care au dat LIKE paginii de Facebook Felicia Optic Center.

9. Alte prevederi

Prin înscrierea la concurs, participantele sunt de acord că, în cazul în care vor câștiga, numele și fotografiile lor să fie făcute publice iar fotografiile pot fi folosite în acțiunile de promovare ale organizatorilor.

În cazul în care câștigator va deveni o persoană  fără capacitate deplină de exercițiu, care nu a împlinit 18 ani, premiul va fi predat părintelui/tutorelui.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunostință acest fapt printr-un act adițional la regulament care va fi publicat pe pagina de facebook – Felicia Optic Center.

10. Protectia datelor cu caracter personal

Prin completarea datelor, participanții își exprima acordul expres și neechivoc ca orice date cu  caracter personal, precum și orice alte informații furnizate de ei, cuprinse în formularul de înscriere, să fie procesate și folosite de Felicia Optic Center în vederea validării, atribuirii  premiilor concursului, desfășurării concursului și îndeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorului.