Όροι συμμετοχής

1. Οι πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής και τα δώρα αποτελούν μέρος των παρόντων όρων. Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν συμμορφώνεται ως προς τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις είναι άκυρη. Διοργανωτής του Διαγωνισμού είναι οι Εκδόσεις Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118, 11472 Αθήνα, ΑΦΜ 099325065.

2. Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επαληθεύσει την εγκυρότητα των συμμετοχών και να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή η συμμετοχή του οποίου δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους.

3. Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 00.01 της 11ης Απριλίου 2019 και λήγει στις 23:59:59 της 31ης Μαΐου 2019.

4. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό γίνεται ως εξής:

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ακολουθήσουν τα 2 (δύο) παρακάτω βήματα.

i) Να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής.

ii) Να γράψουν ένα μικρό κείμενο / μια φράση / μια πρόταση με το τι πιστεύουν πως είναι εκδίκηση για αυτούς.

Και τα δύο (2) βήματα είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, καθώς επίσης και η συναίνεση με τους όρους επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν.

5. Ο διαγωνισμός που θα διεξαχθεί μεταξύ 11 Απριλίου και 31 Μαΐου 2019 θα αναδείξει συνολικά έξι (6) νικητές. Τα ονόματα των νικητών θα προκύψουν ως εξής:

α. ο πρώτος νικητής θα προκύψει από τυχαία κλήρωση μεταξύ όλων των έγκυρων συμμετοχών που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού και θα κερδίσει ένα 3ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στη Στοκχόλμη. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στα γραφεία των Εκδόσεων Μεταίχμιο τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019.

β. οι πέντε νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν όλα τα βιβλία της Camilla Lackberg που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σε έκδοση pocket -έντεκα (11) στο σύνολο για κάθε νικητή- θα προκύψουν από την ψηφοφορία του κοινού. Οι πέντε δημοφιλέστερες φράσεις που απαντούν στην ερώτηση «Τι είναι εκδίκηση για σένα», όσες δηλαδή συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από τους συμμετέχοντες, θα αναδείξουν και τους πέντε νικητές.

Τα ονόματα όλων των νικητών (και των έξι) θα ανακοινωθούν στο www.metaixmio.gr στις 5 Ιουνίου 2019. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

6. Οι νικητές θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την αποδοχή του δώρου εντός τριών (3) ημερών από την ημερομηνία της ενημέρωσής τους. Σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής του δώρου, θα γίνει νέα κλήρωση. Ομοίως, σε περίπτωση που δεν επαληθευτεί η εγκυρότητα της συμμετοχής του νέου νικητή ή δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με αυτόν θα γίνει εκ νέου κλήρωση.

7. Το έπαθλο δεν μεταβιβάζεται ούτε ανταλλάσσεται με άλλα δώρα ή χρηματικά ποσά.

8. Το ταξίδι περιλαμβάνει διαμονή δύο διανυκτερεύσεων σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου με πρωινό και αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης για δύο άτομα που μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019, ενώ δεν περιλαμβάνονται οι φόροι των αεροδρομίων και δεν ισχύει σε περιόδους γιορτών (Χριστούγεννα, Πάσχα) και αργιών (τριήμερα). Ο νικητής υποχρεούται να ενημερώσει τον διοργανωτή 50 ημέρες νωρίτερα για τις ημερομηνίες που επιλέγει να κάνει το ταξίδι.

10. Οι πέντε νικητές που θα κερδίσουν τα έντεκα pocket βιβλία της Camilla Lackberg και κατοικούν εκτός Αττικής θα τα λάβουν ταχυδρομικώς με εταιρεία κούριερ και με έξοδα αποστολής των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Όσοι κατοικούν εντός Αττικής μπορούν να τα παραλάβουν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118) σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων. Εάν κάποιοι νικητές κατοικούν στην Κύπρο ή στο εξωτερικό η αποστολή του δώρου τους θα γίνει κατόπιν συνεννόησης.

9. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους του διαγωνισμού ή να μεταθέσει την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης κατά την κρίση του.

10. Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου του, όπως ενδεικτικά αναφέρονται: προσβολή από ιούς υπολογιστών, παράνομη ενέργεια ή επέμβαση, απάτη, τεχνικά προβλήματα, επηρεάζεται προσωρινώς η ομαλή εξέλιξη του διαγωνισμού.

11. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων.

12. Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι των Εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.


Όροι επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

1. Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με σεβασμό προς τις ρυθμίσεις του Κανονισμού (General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679) και της σχετικής ελληνικής νομοθεσίας, και λαμβάνουν όλα τα αναγκαία και κατάλληλα μέτρα για την προστασία τους.

2. Υπεύθυνος επεξεργασίας είναι η ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η ενημέρωση του κοινού για τα νέα βιβλία, τις προσφορές, τη διενέργεια διαγωνισμών και κληρώσεων, καθώς και τις εκδηλώσεις ή άλλες δράσεις που σχετίζονται με το βιβλίο και τις δραστηριότητες του εκδοτικού οίκου.

3. Τα δεδομένα που συλλέγονται είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), το ονοματεπώνυμο και ο νομός διαμονής (υποχρεωτικά), για λόγους προσωποποιημένης ενημέρωσης με σκοπό την αποστολή ενημερώσεων και μηνυμάτων που αφορούν προωθητικές ενέργειες.

4. Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο για τους προαναφερόμενους σκοπούς και διαβιβάζονται σε τρίτους μόνο στο πλαίσιο της υποστήριξης των πλατφορμών τήρησης των δεδομένων (Generation Y, ContactPigeon, Banasis, Facebook, Google).

5. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας επικοινωνώντας μαζί μας στο eshop@metaixmio.gr.

6. Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να επικοινωνήσετε με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στο e-mail: eshop@metaixmio.gr για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (πρόσβαση, ενημέρωση, διόρθωση, επικαιροποίηση ή και διαγραφή των δεδομένων σας) και τη διατύπωση αιτημάτων και τυχόν παραπόνων.

7. Επίσης, εάν το επιθυμείτε, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να διατυπώσετε κάποιο παράπονο.