• Az Év Embere Nógrád megyében – Szavazzon!


  2018-ban a Nógrád Megyei Hírlap szombati számaiban 50 alkalommal jelent meg egy-egy interjú, olyan emberrel, aki azokban a napokban, hetekben a legtöbbet tette annak érdekében, hogy még jobb legyen Nógrád megyében élni, vagy elvitte jó hírét megyénknek. Ők lettek A Hét Emberei. Most szeretnénk, ha közülük megválasztanánk „Az Év Embere Nógrád megyében” kitüntető cím első tulajdonosát.


  Az Év Emberét a Hét Emberei közül választhatják ki a Nógrád Megyei Hírlap és a nool.hu olvasói. Az újságból kivágott fotókat postán várjuk, az online felületen naponta lehet szavazni január 20-ig.


  Összesítés: a lapból kivágott szelvényeken, és az interneten érkező szavazatok számát nem adjuk össze, azokat külön összesítjük. Az így kialakult két sorrend helyezési számait adjuk össze, és a legkisebb értékkel rendelkező jelölt lesz az Év Embere. (Pl. ha a kivágott szelvények alapján valaki a 1. helyen végzett, a nool.hu szavazásán pedig az 5. lett, annak a helyezési száma 6.) Azonos helyezési számok esetén a sorrendet a lapból kivágott szelvények sorrendje határozza meg. (Pl. az előbbi, 1. és 5. helyet megszerző győz azzal a jelölttel szemben, aki mindkét szavazáson 3. lett. Azzal szemben viszont alulmarad, aki két második helyet szerzett, hiszen az ő helyezési szám 4.)


  Szavazzon és nyerjen! A lapból kivágott szelvényen szavazók közül hármat meghívunk az ünnepélyes díjátadóra és az azt követő fogadásra. 


  Szavazásra buzdítani, a jelöl fotóját megosztani szabad!

  Hajrá! :)